Vinska kartoteka

Drapeau Francija
Vin Blanc sec Klevener de Heiligenstein Domaine Armand Gilg 2023 France Alsace Klevener-de-heiligenstein AOC bio
Alzacija - Klevener iz Heiligensteina
Domaine Armand Gilg
Klevener de Heiligenstein
2023

Informacije

Embaliranje Steklenica (75cl)
Vrsta Vina
Barva Belo
Letnik 2023
Država Francija
Vrsta označbe AOC
Regija Alzacija
Imenovanje Klevener iz Heiligensteina
Posestvo Armand Gilg
Cuvee Klevener de Heiligenstein
Alkoholna stopnja 13,5 %
Trenutna faza
Mladost

Vaša klet si zasluži več kot Excel!

──── 🍷 ────

  • 📦 Organizirajte svoje steklenice brez truda
  • 💰 Spoznajte vrednost vaše kleti z enim klikom
  • ⏳ Uživajte v svojih vinih na vrhuncu
  • 🍽️ Prejmite ustrezne vinske in kulinarične povezave, prilagojene vaši kleti
✅ Že 80.000+ navdušencev uporablja Viniou

🚀 Zakaj ne vi?

🚀 Preizkusite zdaj

⭐ Ocena 4,9/5 v trgovinah

Faze staranja

Mladost
2024 - 2025
Zrelost
2026 - 2028
Višek
2029 - 2032
Upadanje
2033 - 2036+

Mnenja naših uporabnikov o Viniou

1 mnenj

Odkrijte povprečje ocen, dodeljenih temu Vina. Preizkusite Viniou brezplačno, aplikacijo, ki poenostavi upravljanje vaše vinske kleti. Prijavite se tukaj.

Les cépages

Sorta grozdja Odstotek
Savagnin Rose 100 %

Drugo leto

Nedoločeno

Alzacija - Klevener iz Heiligensteina - 2023

Domaine Armand Gilg - Klevener de Heiligenstein

Aplikacija za upravljanje kletjo za Vina

Izboljšajte upravljanje svoje kleti v Vina z Vinioujem!

Sledite, organizirajte in odkrijte svoje Vina na preprost način.

Prenesite Viniou in upravljajte svojo klet v Vina kot strokovnjak!

Programska oprema Viniou

Vse informacije, ki jih vidite tukaj o steklenici Vina Klevener iz Heiligensteina Domaine Armand Gilg - Klevener de Heiligenstein - 2023, je mogoče samodejno dodati za vaša lastna vina preko programska oprema za upravljanje vinske kleti Viniou preprosto z vnosom imena vašega vina ali skeniranjem njegove etikete. Izkoristite naše orodje za upravljanje vinske kleti, da v trenutku ustvarite in organizirate svoje prilagojene vinske kartice.