Vinska kartoteka

Drapeau Francija
Vin Blanc sec Chardonnay Domaine Antoine Jobard 2022 France Bourgogne AOC
Burgundija - Burgundija
Antoine Jobard
Chardonnay
2022

Informacije

Embaliranje Steklenica (75cl)
Vrsta Vina
Barva Belo
Letnik 2022
Država Francija
Vrsta označbe AOC
Regija Burgundija
Imenovanje Burgundija
Posestvo Antoine Jobard
Cuvee Chardonnay
Alkoholna stopnja 13 %
Trenutna faza
Mladost

Tržna cena

*Prikazane vrednosti so ocene, ki jih posredujejo uporabniki aplikacije Viniou in ne predstavljajo prodajne ponudbe.*

Steklenica (75cl)
2025 47,80 €

Vaša klet si zasluži več kot Excel!

──── 🍷 ────

  • 📦 Organizirajte svoje steklenice brez truda
  • 💰 Spoznajte vrednost vaše kleti z enim klikom
  • ⏳ Uživajte v svojih vinih na vrhuncu
  • 🍽️ Prejmite ustrezne vinske in kulinarične povezave, prilagojene vaši kleti
✅ Že 70.000+ navdušencev uporablja Viniou

🚀 Zakaj ne vi?

🚀 Preizkusite zdaj

⭐ Ocena 4,8/5 v trgovinah

Faze staranja

Mladost
2023 - 2025
Zrelost
2026 - 2028
Višek
2029 - 2034
Upadanje
2035 - 2039+

Mnenja naših uporabnikov o Viniou

1 mnenj

Odkrijte povprečje ocen, dodeljenih temu Vina. Preizkusite Viniou brezplačno, aplikacijo, ki poenostavi upravljanje vaše vinske kleti. Prijavite se tukaj.

Drugo leto

Mladost

Burgundija - 2023

Antoine Jobard - Chardonnay
Zrelost

Burgundija - 2021

Antoine Jobard - Chardonnay
Višek

Burgundija - 2019

Antoine Jobard - Chardonnay

Upravljajte svojo klet z Vina kot profesionalec

Optimizirajte upravljanje vaše kleti z Vina z Viniou!

Spremljajte, organizirajte in odkrivajte svoje Vina preprosto.

Prenesite Viniou zdaj in spremenite upravljanje vaše vinske kleti v Vina v gladko in intuitivno izkušnjo!

Aplikacija Viniou

Vse informacije, ki jih tukaj vidite o steklenici Vina Burgundija Antoine Jobard - Chardonnay - 2022, se lahko samodejno dodajo za vaše lastne Vina prek aplikacija Viniou z enostavnim vpisom imena vašega Vina ali skeniranjem njegove etikete. Izkoristite našo vinsko klet za ustvarjanje in organizacijo vaših prilagojenih kartotek Vina v trenutku.